ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Материалите, предоставени втози сайт са само с информационна цел.

Извършвайте редовни прегледи на очите си при вашия офталмолог (очен лекар) и следете здравословното си състояние. Винаги следвайте инструкциите на специалистите по грижа за очите, за правилното използване и грижа за вашите контактни лещи. Ако усетите болка или дискомфорт от вашите контактнилещи, незабавно преустановете употребата ими се консултирайте с вашия офталмолог (очен лекар).

Ние можем да ви продадем контактни лещи с диоптър, само когато имате валидна рецепта и вече сте се уверили, че тя е ефективна за вас. Поръчвайки контактни лещи от нашият уебсайт, вие потвърждавате, че имате валидна рецепта, предписана от специалист, офталмолог, оптик или оптометрист.

Дефектна стока

Контактни лещи

Ако смятате, че лещите, които сте получили са дефектни, ние ще ги заменим без такса. Това не покрива щети, причинени от неправилна употреба. Не можем да възстановим суми за дефектни лещи от неправилна употреба. Дефектните контактни лещи могат да се заменят само за същия тип, марка, диоптъри цвят.

Моля, обърнете внимание: Дефектните контактни лещи трябва първо да бъдат върнати, преди да ги заменим с нови. Замяната става след като изпратитеимейл на електронна поща: info@stcolorlenses.com в рамките на 14 дни след получаване на поръчката и съответно получите потвърждение от нас.

Отказване на поръчка

Ако искате да отмените или промените поръчката си моля, свържете се незабавно с нас. Ако поръчката ви вече е била изпратена, за съжаление няма да можем да я анулираме или да направим промени в нея. В този случай можете да върнете пакетът обратно към нас за възстановяване на заплатената сума или замяна на продуктът, само ако той не е отворен. Контактните лещи не могат да бъдат заменени или да възстановим заплатената от вас сума, ако опаковката им е била отворена (моля, вижте секцията по-долу).

Замяна на продукт

Единствената причина за замяна на продукт е фабричен дефект. Ако смятате, че лещите, които сте получили са дефектни, първо трябва да се свържете с нас  на имейл или по телефона. В случай на доказан фабричен дефект, потвърден от ST COLOR LENSES, продуктът ще бъде заменен с идентичен продукт, със същият тип, марка, диоптър и цвят.

Връщане на неотворена опаковка

Можете да върнете неотворена стока до 30 дни след датата на покупката за възстановяване  на заплатената сума или замяна на продуктът. Продуктите трябва да са неотворени, в оригиналната си опаковка и фабрично затворени опаковки. Ако искате да върнете неотворена стока за възстановяване  на заплатената от вас сума или замяна на продуктът, моля, свържете се с нас в рамките на 14 дни след получаването на поръчката.

Връщането на неотворена стока към нас се извършва на собствени разходи и риск. Връщанията трябва да се изпращат с проследяващ номер, в добре опакован колет (с фолио с  въздушни мехури или пощенски плик с  въздушни мехури), като  транспортните разходи трябва да бъдат заплатени от клиента, връщащ продукта.

Моля, имайте предвид, че контактните лещи по поръчка или с рецепта не отговарят на условията за връщане (не могат да бъдат върнати), освен ако не са дефектни.

ВНИМАНИЕ: Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! След приемане на върнатата пратка и след потвърждаване на нейната цялост ще се свържем с вас. Възстановяването на сумата става по банков път или с паричен превод (по желание на клиента) в рамките на 30работни дни от датата  на приемане на пратката от наша страна.

Повредена или непристигнала стока

ST COLOR LENSES изпраща всички пакети добре опаковани с фолио с  въздушни мехури или пощенски плик с  въздушни мехури, с номер за проследяване, който може да се използва за наблюдение на прогреса на доставката.

Ако пратката ви пристигне повредена или се изгуби по време на доставката, ние ще се радваме да заменим Вашия артикул/и. Ако артикулът пристигне повреден или не пристигне в рамките на очакваното време за доставка, моля свържете се с нас.


Защо контактни лещи Solótica?
Качество Контактните лещи осигуряват равномерна пигментация и перфектно покритие.
Уникалност Единствените реалистични контактни лещи в света, придаващи уникално естествен вид.
Безопасност Специална безопасна технология за създаване на най - фините, естествени и реалистични цветове.
Удобство Solótica са най – удобните, непрозрачни лещи.
©2020. www.stcolorlenses.com. All Rights Reserved