Разходи за доставка

ST COLOR LENSES начислява фиксирана цена за доставка на поръчка, независимо от количеството и предназначението на продукта. Предлагаме две опции за доставка - стандартна доставка и експресна доставка. И при двата метода на доставка на продуктът се изпращат с проследяващ номер. Фиксираните разходи за доставка за всеки начин на доставка са:

Стандартна Доставка: Безплатна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛ СВЯТ

(Ekont courier и ACS courier)

България (Еконт куриер):  2-5 работни дни

Кипър (ACS куриер): 2-5 работни дни

(Registered Mail):

Европа: 5-7 работни дни

САЩ: 10-15 работни дни

Канада: 14-18 работни дни

Австралия: 12-16 работни дни

Други държави: 10-20 работни дни

Стандартна доставка* - Всички вносни такси, данъци или мита са включени в покупната цена. 

Експресна доставка: 58 лв.

Бърза доставка за цял свят (TNT или DHL Express):

Европа: 2-3 работни дни

САЩ: 3-4 работни дни

Канада: 3-4 работни дни

Австралия: 3-4 работни дни

Други държави: 3-6 работни дни

Бърза доставка (TNT или DHL)- Всички вносни такси, данъци или мита се заплащат от клиента. Изключение правят страните от Европейския съюз, където не се налагат горепосочените такси.

Наличност на продукта и очаквано време на доставка

Времето за доставка е посочено в информацията на всеки отделен продукт. Въпреки че се стремим да изпратим поръчката ви преди посоченото време на страницата на продукта, не можем да предложим никаква гаранция и това е само приблизителна оценка. Очакваните дни за изпращане са от понеделник до петък и не включват уикендите и официалните празници. След като поръчката ви бъде изпратена, ще получите имейл за потвърждение, който ще включва номерът ви за проследяване. Също така можете да проверите състоянието на поръчката си, като влезете в профилът си на ST COLOR LENSES.

Очаквано време за доставка

Времето за доставка ще варира в зависимост от избрания от вас начин на доставка и мястото на доставка. Списъкът по-долу показва обичайните/примерни срокове за доставка. Моля, имайте предвид, че те са само приблизителни и понякога може да отнеме повече или по-малко време, за да бъде доставена вашата поръчка.

Изключения

Някои контактни лещи не се предлагат за незабавно изпращане. Например, ако времето за наличност за конкретен продукт е две седмици, поръчката за доставка ще отнеме две седмици плюс времето за доставка, дори и да изберете експресния начин на изпращане. Ако имате въпроси относно наличността на продуктите, моля свържете се с нас за да ви съдействаме.

Вносни мита, данъци върху продажбите или данъци върху добавената стойност

Някои страни ще ви начисляват данъци върху вноса/продажбите на продукта, когато пристигат в страната на местоназначение и минават през митницата. Зависи от начина на доставка и от държавата до която желаете да получите поръчката си.

При избор на СТАНДАРТНА ДОСТАВКА не заплащате никакви такси.

При избор на ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА, всички вносни такси, данъци и мита се заплащат от клиента. Изключение правят страните от Европейският съюз, където не се налагат горепосочените такси.

ST COLORLENSES няма никакъв контрол върху тези такси и е ваша отговорност да заплатите всички такси, които се изискват в момента на доставката от вашата държава.


Защо контактни лещи Solótica?
Качество Контактните лещи осигуряват равномерна пигментация и перфектно покритие.
Уникалност Единствените реалистични контактни лещи в света, придаващи уникално естествен вид.
Безопасност Специална безопасна технология за създаване на най - фините, естествени и реалистични цветове.
Удобство Solótica са най – удобните, непрозрачни лещи.
©2020. www.stcolorlenses.com. All Rights Reserved